Chilli

CH Callicoma Jalapeno

We are so happy for have Chilli here now. Thanks Mandy for this lovely girl.

Ann- Sofie på kennel Vickulas har hjälpt oss att hitta en hund i Australien som kan bidra till nya linjer och vara positiv för vår avel inom rasen. Ann- Sofie har träffat Chilli vid två tillfällen i Australien och våren 2019 efter tester i Australien bestämdes det att hon skulle få komma till oss här på Bokbacken. Man testade miljö och ljud vilket var bra.

Chilli är en miljöstark tik. Glad i människor. Lättsam hund att ha med över allt. Har under sommaren varit med oss på resa, bott på olika ställen. Varit med på Ungdoms SM , Utomhusmatlagnings SM, utställningar, rapporttävlingar. Högtalare, många hundar och människor. Inga problem med någonting. Kom till Sverige med en öroninflamation vilket behandlades. Kan vara lite reaktiv på ljud ville från början gå direkt fram till skytt mm vilket gjorde att jag avstod skott på MH. Beslutade mig under tiden då det var en del missar under MH: t och man tex glömde momentet hantering och bedömde det senare..Ja ja spelar ingen roll då jag vet vad jag har.

Har fått en valpkull i Australien som visat sig bra. Och är farmor till en kull i Polen. Hon är mamma till vår D kull. Drygt 7 år frisk / inga sjukdomar-

Tränar och tävlar i det som faller oss på. Senast 87 p / Rally N

CH Callicoma Jalapeno

20150313

Hjärtultra 2019 ua

Mamma till D kullen

Utställningschampion Australien

e Wilsonia the Wrangler

u. CH Callicoma Trump Card ET

Filmer kommer strax …..

Bruno och Dundas från D kullen.